Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Shopware webshop.

Patrick

Eigenaar | Strateeg

"De oplossing voor B2B webshops en geavanceerde B2C webshops."

Vul hieronder jouw gegevens in

Wij nemen z.s.m. contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Webshop bouwen met Shopware partner.

Wil je een Shopware webshop laten maken en ben je op zoek naar een betrouwbare partner? Emarkable helpt je graag bij het realiseren van jouw webshopproject. Shopware is het perfecte platform voor middelgrote en grote webshops! Naast de toegankelijkheid is Shopware zeer stabiel en enorm uitgebreid waardoor het een goed alternatief is voor Magento 2. Shopware is een van oorsprong Duits e-commerceplatform dat nu ook de rest van Europa aan het betreden is. Shopware is volledig open source waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Zeer gebruiksvriendelijk en flexibel

Ontwikkeld op basis van Symfony

Nieuw, toekomstbestendig platform

Platform om verder te groeien

Direct aan de ‘voorkant’ wijzigingen doorvoeren

Mogelijkheid koppeling aan andere software

Daarom een webdesign van emarkable.

Als ondernemer wil je bezig zijn met: ondernemen. Bij emarkable weten we dat als geen ander. Laat je daarom maximaal ontzorgen tijdens het maken van jouw shopware webshop. Wij begeleiden jou als ondernemer tijdens het webdesign, webdevelopment en de Shopware migratie. Geen mooie praatjes, maar juist met beide benen op de grond werken aan jouw nieuwe Shopware webshop.

Strategie op maat

Fysieke maandelijkse meetings

Transparante communicatie

Samen jouw doelen behalen

Uitgelichte projecten

No items found.

Shopware en emarkable.

Bij emarkable werken we graag met Shopware. Als official Shopware partner vertalen wij jouw wensen in een goedwerkende webshop om vervolgens jouw online doelstellingen te behalen. Maar er is meer. Naast het bouwen van je Shopware webshop, ontzorgen we optioneel ook je branding en online marketing. Zo kun je dus rekenen op een totaalpakket.

Eigen Shopwaredevelopers

Officieel partner van Shopware

Vaste contactpersoon

Wij denken als ondernemers

Inhoudelijke functionaliteit van Shopware.

Nu je kennis met emarkable hebt gemaakt is het goed om te weten welke functionaliteiten je kan verwachten binnen Shopware. Zoals gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos maar toch nemen we je graag mee naar enkele belangrijke functies.

Open Commerce Platform

Business Model Composer

Composable Customer Experience

Unieke aanpak

Door het Open Commerce Platform heb je de flexibiliteit om de platforminfrastructuur op te bouwen in overeenstemming met de bedrijfsbehoeften. Daarnaast kan je moeiteloos en op elk moment aanpassen en transformeren. Geen beperkingen, geen compromissen, geen grenzen.
Profiteer met het Business Model Composer van talloze mogelijkheden om jouw webshop uit te bouwen en een allesomvattende merkervaring voor je klanten te creëren. Stel je eigen unieke business flow samen zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven, dankzij onze no-code aanpak.
Composable Customer Experience: onze headless core is de basis op jouw klantenervaring naar een hoger niveau te tillen. Van storytelling features, naadloze social shopping integratie en virtuele showrooms, tot geavanceerde filterfuncties en geavanceerde productconfiguraties.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });