Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Online strategie.

Brian

Lead Digital Designer

"Onze digitale strategie is het fundament voor elke webshop die verder wilt groeien."

Vul hieronder jouw gegevens in

Wij nemen z.s.m. contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Online strategie voor webshops.

Een goede online strategie voor je webshop is van cruciaal belang voor het toekomstige succes. Een goed uitgedachte online strategie is de sleutel tot succes in de hedendaagse digitale markt.
Allereerst biedt een online strategie richting en focus voor een webshop. Het helpt een duidelijke visie te creëren voor wat je wilt bereiken en hoe je dit gaat doen. Door middel van een online strategie kan je doelen stellen, prioriteiten bepalen en strategische beslissingen nemen over het ontwerp, de inhoud en de marketing van jouw webshop.
Daarnaast kan een online strategie helpen om de doelgroep beter te begrijpen en te bereiken. Door het analyseren van klantgegevens en markttrends kan je waardevolle inzichten verkrijgen in de wensen en behoeften van jouw klanten. Op basis hiervan kan je gerichte marketingcampagnes opzetten en de website-inhoud aanpassen om beter aan de vraag van de klant te voldoen.
Een online strategie is ook van belang voor de positionering van jouw webshop ten opzichte van de concurrentie. Door middel van een online strategie kan je jouw unieke verkoopproposities en kernwaarden bepalen en deze effectief communiceren aan jouw doelgroep. Dit kan helpen om jouw webshop te onderscheiden van andere aanbieders in de markt en een loyale klantenkring op te bouwen.
Ten slotte is een online strategie van cruciaal belang voor het meten van succes en het verbeteren van de prestaties van jouw webshop. Door het opstellen van meetbare doelen en het monitoren van prestatie-indicatoren, zoals conversieratio's en bounce rates, kan je het succes van jouw webshop volgen en verbeteren waar nodig.

Focus voor jouw webshop

Helder adviesrapport

Concrete actiepunten

Begeleiding door specialisten

Doelgroep beter begrijpen en bereiken

Een goede houvast voor elke online ondernemer

Online strategie door emarkable.

Samen gaan we ons verdiepen in jouw webshop(plannen). Je bent van harte welkom bij ons als nieuwe webshop maar ook als middelgrote en grote webshop. Tijdens meerdere sessies gaan we op zoek naar concurrenten, ontdekken we waar in jouw branche de kansen liggen en analyseren we de marktgrootte en scherpen we jouw USP's aan. Andere ondernemers ervaren onze sessies als zeer waardevol en een fundament waarop je verdere online plannen kunt gaan uitbouwen.

Goede houvast voor elke online ondernemer

Ervaren specialisten

Analyse van jouw niche

Ontdek jouw marktgrootte

Uitgelichte projecten

Waar liggen jouw online kansen?

Waar laten je concurrenten kansen liggen? Wij helpen jou bij het vaststellen van kansen. We zien dat veel webshops onnodig kansen laten liggen. Denk hierbij aan zinloze USP's, slechte fotokwaliteit, onduidelijke achtergrondinformatie en nog veel meer. Veel van onze webshops zijn juist heel persoonlijk om zo onderscheidend te zijn in een competitieve online markt.

Samenwerking voor perfect webdesign

Uniek design dat onderscheidt

Effectieve webshop voor doelstellingen

Expertise in nieuwe trends en technologieën

Data & zoekwoorden.

Onderdeel van onze digitale strategie is een onderzoek naar data van jouw webshop en vergelijkbare webshops in jouw niche/branche. Dit kan variëren van het analyseren van de conversieratio's en de gemiddelde orderwaarde tot het bestuderen van de zoekopdrachten en pagina's die het meest worden bezocht. Door deze gegevens te verzamelen en te analyseren, kunnen we trends en patronen ontdekken en de webshop of marketingstrategie aanpassen om beter aan de behoeften van jouw klant te voldoen.

Kansen identificeren

Concurrentieanalyse

Strategie op basis van data

Gerichte marketingcampagnes

Data ook helpen bij het identificeren van potentiële kansen voor je webshop. Bijvoorbeeld, als een bepaald productcategorie veel wordt gezocht op de website maar weinig wordt verkocht, kan dat een signaal zijn om de productomschrijving of productafbeeldingen te verbeteren. Of als er veel verkeer naar de website komt vanuit een bepaalde geografische locatie, kan dat een aanleiding zijn om daar gerichte marketingcampagnes op te richten.

Een uitgebreide zoekwoordenanalyse gebruiken we om (nieuwe) kansen voor jouw webshop te vinden en tegelijk een categoriestructuur te bepalen. Daarnaast geeft deze analyse ook helder inzicht in de marktgrootte.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });