5 concrete tips voor jouw webshop ontvangen?
Geheel vrijblijvend

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lightspeed webshops migratie.

Brian

Lead digital designer

“Met een lightspeed webshop ben je klaar om te schitteren in de online markt. Een snelle, moderne en efficiënte manier om je bedrijf te laten groeien!”

Meer weten? Wij bellen of mailen jou terug!

Op werkdagen binnen 3 uur reactie!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Van oud naar nieuw

Lightspeed webshop migratie is het proces van het overzetten van een bestaande webshop naar het Lightspeed e-commerce platform. Dit kan nodig zijn wanneer je besluit om over te stappen naar Lightspeed vanwege de vele voordelen, zoals schaalbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde functionaliteiten. Een migratie omvat het verplaatsen van producten, klantgegevens, bestellingen en andere belangrijke informatie naar het nieuwe platform, met behoud van SEO-waarde en minimale downtime.

Behoud van klantgegevens en bestellingen

SEO-vriendelijke migratie

Minimale downtime tijdens het proces

Overzetten productinformatie

Geavanceerde funcitonaliteiten

Schaalbaarheid en gebruiksgemak

Lightspeed webshop laten migreren door emarkable.

Bij emarkable kunnen we je ondersteunen bij het migreren van jouw webshop naar Lightspeed. Onze ervaren specialisten zorgen voor een soepele overgang, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van het Lightspeed platform. Wij houden rekening met jouw wensen en zorgen voor een naadloze integratie van jouw huidige webshop naar Lightspeed.

Ervaren specialisten

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Soepele migratie

Optimalisatie van de webshop

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

Zafer | Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert ziet uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij emarkable gaan onderbrengen.

Annelies | Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

Alice | Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Gerlinde | Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

Gert Frentz | Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

Nielco van Walsem | Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });