Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Facebook advertising voor webshops.

Wietse

Lead online marketeer

"Wij zien vooral een hoge gebruiksfrequentie onder ouderen op Facebook, dit biedt een interessante kans voor webshops met deze doelgroep."

Vul hieronder jouw gegevens in

Wij nemen z.s.m. contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kies de juiste aanpak voor je webshop.

Facebook Advertising biedt een uitstekende kans om je webshop te promoten bij een breed publiek, inclusief je specifieke doelgroep. Door gebruik te maken van verschillende advertentiestrategieën, zoals retargeting via Custom Audiences, Dynamic Product Ads en e-mailbestand targeting, kun je potentiële klanten aantrekken en bestaande klanten verleiden om terug te keren naar je shop.
Retargeting via Facebook Custom Audiences stelt je in staat om bezoekers die al eerder op je website zijn geweest opnieuw te benaderen. Dit is een effectieve methode omdat deze bezoekers al interesse hebben getoond in jouw producten en daardoor een hogere kans hebben om te converteren. Implementeer hiervoor de Facebook Pixel op je website en maak remarketinglijsten op basis van bezoekersgedrag.
Dynamic Product Ads zijn ideaal om automatisch productadvertenties te tonen aan mensen die geïnteresseerd zijn in je producten, op basis van hun eerdere bezoek aan je webshop.

Potentiële klanten laten terugkeren

Bestaande klanten laten terugkeren

Automatische productadvertenties

Onze specialisten helpen jou

Samen online groeien

Bereik jouw specifieke doelgroep beter

Waarom kiezen voor emarkable.

Wij helpen webshop-eigenaren met effectieve Facebook Advertising strategieën die aansluiten bij hun doelgroep en marketingdoelen. Ons team van specialisten ontwikkelt op maat gemaakte advertentiecampagnes, variërend van retargeting en Dynamic Product Ads tot creatieve advertentieformaten zoals carrousel ads. Door onze ervaring en kennis van de nieuwste trends zorgen wij voor maximale zichtbaarheid en conversie. We monitoren, analyseren en optimaliseren voortdurend de prestaties van advertenties om het beste resultaat te garanderen en jouw webshop succesvol te laten groeien met Facebook Advertising.

Samen online succes behalen

Effectieve strategieën

Rapportages en analyses

Continue optimalisaties

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

| Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert ziet uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij emarkable gaan onderbrengen.

| Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

| Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

| Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

| Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

| Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });