Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Social advertising voor webshops.

Dunja

Social media marketeer

"Het sterke algoritme van Meta creëert verbluffende resultaten bij onze klanten tegen lage kosten."

Vul hieronder jouw gegevens in

Wij nemen z.s.m. contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De kracht van social advertising.

De kracht van Social Advertising zit in de mogelijkheid om je merk zichtbaar te maken in alle fases van de customer journey. Met de juiste mix van creativiteit, data en strategie creëren we advertenties die jouw doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie. Ons team bestaat uit Social Advertising Specialisten, Data Specialisten, Concepters en Copywriters, die samen zorgen voor de perfecte mix voor jouw organisatie.
Bij emarkable doen we meer dan alleen het opzetten van een social advertising strategie. We zijn meedenkers én uitvoerders. Als de strategie staat, gaan onze specialisten aan de slag met het analyseren en bijsturen van de campagnes. We houden de nieuwste ontwikkelingen binnen de platformen nauwlettend in de gaten, zodat we kunnen inspelen op nieuwe kansen zoals User Generated Content en dynamische content.

Deskundig team

Voortdurende analyses

Anticiperen op ontwikkeling

Combinatie van creativiteit en data

Van strategie tot uitvoering

Zichtbaarheid in alle fases

De kanalen van social advertising.

emarkable tilt jouw webshop naar een hoger niveau met doelgerichte social advertising. Wij creëren effectieve campagnes voor platformen als Facebook, Instagram, TikTok en YouTube, met specifieke aandacht voor webshops. Ons team zet onder andere carrouseladvertenties, shoppable posts en dynamische productadvertenties in om jouw producten onder de aandacht te brengen. Met onze expertise in targeting en retargeting, bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment. Kies voor emarkable en ontdek hoe wij de perfecte mix van creativiteit, data en strategie inzetten om jouw webshop succesvol te laten groeien.

Expertise voor elk kanaal

De juiste doelgroep op het juiste moment

Perfecte mix voor succesvolle groei

Doelgericht

Uitgelichte projecten

Social media advertising en emarkable.

Bij emarkable zorgen we ervoor dat wij een combinatie maken van de wensen onze klanten en de expertise van onze specialisten. Door het bundelen van creativiteit, data en strategie kunnen wij effectieve social advertising campagnes creëren. De juist doelgroep aanspreken en deze aanzetten tot actie, dat is wat wij doen. Bekijk alle mogelijkheden die wij te bieden hebben en ontdek de kracht van emarkable!

Prachtige resultaten

Effectieve campagnes

Duidelijke strategie

Getalenteerde specialisten

Vergroot jouw online aanwezigheid met social media advertising.

Social advertising is een krachtig instrument om je merk te versterken en je doelgroep effectief te bereiken. Door gerichte advertenties op sociale media platformen te plaatsen, kun je je boodschap afstemmen op de interesses, demografie en het gedrag van je potentiële klanten. Dit zorgt voor een hogere betrokkenheid en betere conversieratio's.

Gerichte advertenties voor hogere conversie

Unieke campagnes

Vergroting online zichtbaarheid

Continue analyses en optimalisaties

Bij emarkable combineren we creativiteit met data-analyse om unieke, aansprekende campagnes te ontwikkelen die afgestemd zijn op jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. We houden rekening met de customer journey, zodat je merk zichtbaar is in elke fase van het aankoopproces.

Onze specialisten werken nauw samen om de effectiviteit van de campagnes voortdurend te analyseren en bij te sturen, zodat je optimaal profiteert van je investering in social advertising. Daarnaast blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat we nieuwe kansen en technieken kunnen inzetten om jouw online aanwezigheid te vergroten. Op deze manier werken wij samen met onze klanten aan de groei van hun online succes!

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });