Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

SEO Audit | SEO Analyse.

Roel

SEO specialist

"Zonder plan of controle aan jouw webshop bouwen zorgt ervoor dat je niet optimaal kan groeien. Door focus te hebben en de juiste analyses te maken kan de webshop hoger komen in de zoekmachines waardoor de klant organisch op jouw site komt."

Meer weten? Wij bellen of mailen jou terug!

Op werkdagen binnen 3 uur reactie!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Content is meer dan tekst.

Een grondige SEO audit is cruciaal voor het optimaliseren van jouw webshop en het verbeteren van de online vindbaarheid. Bij emarkable analyseren we alle aspecten van jouw webshop om ervoor te zorgen dat deze perfect is afgestemd op zoekmachines en de behoeften van je doelgroep.
Als jouw webshop is geoptimaliseerd voor de zoekmachines zal het fundament hiervan sterk staan. Het fijne van deze vorm van verkeer binnenhalen? Je betaalt niet per klik, hierdoor ben je niet belemmerd door een budget. Je zal wel een investering moeten maken om dit te verwezenlijken. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met een SEO analyse? Kom bij ons lang of stuur ons een berichtje!

Technische SEO analyse

On-page optimalisatie

Off-page optimalisatie

Concurrentieanalyse

Zoekwoordenonderzoek

Rapportages en aanbevelingen

Boost jouw organisch verkeer met emarkable.

Wil je jouw webshop naar een hoger niveau tillen en beter zichtbaar zijn in zoekmachines? Plan een gesprek in met emarkable en ontdek hoe onze uitgebreide SEO audits en analyses jouw webshop kunnen verbeteren. Ons team van SEO-experts staat klaar om jouw ecommerce-onderneming te optimaliseren en je te helpen bij het realiseren van online succes. Wij kunnen jouw volledig helpen bij het optimaliseren van jouw webshop voor zoekmachines. Met emarkable aan jouw zijde ben je verzekerd van een webshop die perfect is afgestemd op zoekmachines en je doelgroep!

Doelgerichte strategieën

Kennis van elke SEO onderdeel

Overzichtelijke rapportages

SEO specialisten die een stapje extra zetten

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

Zafer | Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert ziet uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij emarkable gaan onderbrengen.

Annelies | Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

Alice | Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Gerlinde | Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

Gert Frentz | Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

Nielco van Walsem | Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });