Microsoft Ads | Bing Ads.

Bart

SEA specialist

“Microsoft Ads is de perfecte toevoeging op het totaal advertentie-pakket. Zo kan je jouw online bereikbaarheid maximaal vergroten en profiteren van de voordelen ten opzichte van Google Ads.”

Meer weten? Wij bellen of mailen jou terug!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vergroot je online bereik met Microsoft Ads.

Microsoft Ads, voorheen Bing Ads, omvat drie zoekmachines: Bing, Yahoo en AOL. Ondanks een marktaandeel van slechts 5% tegenover Google's 95%, biedt Microsoft Ads interessante kansen voor ondernemers. Minder concurrentie op Microsoft Ads zorgt voor betere onderscheiding en lagere kosten per klik. Dit platform kan meer verkeer genereren zonder het advertentiebudget te verhogen. Daarnaast vergroot Microsoft Ads je online bereik, aangezien het toegang biedt tot een waardevolle doelgroep die niet via Google bereikt wordt. Het conversiepercentage ligt vaak hoger bij Microsoft Ads vanwege het geringe aantal concurrenten en beperkte keuze voor gebruikers. Dit betekent dat de kans op conversie groter is na het klikken op een advertentie. Ten slotte kan Microsoft Ads uitstekend gecombineerd worden met Google Ads, wat zorgt voor maximale vindbaarheid voor jouw bedrijf en advertenties. Microsoft Ads biedt gebruiksvriendelijke migratieopties voor het eenvoudig en secuur inregelen van campagnes.

Minder advertentie concurrentie

Hoger conversieratio

Combinatie met Google Ads mogelijk

Strategie op maat

Maximale vindbaarheid

Ads specialisten in-house

Jouw bedrijf in de zoekmachines van Microsoft?.

Ondanks dat Microsoft Ads wordt gezien als de kleine broer van Google Ads, kan het een grote impact op je bedrijfsresultaat hebben. Zodra jij er klaar voor bent om je online bereik te vergroten én meer klanten te bereiken, zitten wij voor je klaar! Nieuwsgierig hoe wij jouw webshop naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag contact met ons op zodat we samen verder kunnen sparren over jouw ideeën en doelen.

Andere manier van adverteren

Persoonlijke begeleiding

Microsoft Ads experts

Samen met jou optimaliseren

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

Zafer | Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert en Afzuigkapfilterexpert zien uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo van onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij Emarkable gaan onderbrengen.

Annelies | Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

Alice | Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Gerlinde | Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

Gert Frentz | Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

Nielco van Walsem | Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Onze diensten.