Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Marketplaces marketing.

Bart

SEA specialist

"Online marketplaces bieden de mogelijkheid om producten en diensten op een veel grotere schaal te verkopen, door gebruik te maken van de juiste strategieën en tools."

Vul hieronder jouw gegevens in

Wij nemen z.s.m. contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Marketplaces marketing.

Voor een webshop zijn online Marketplaces zoals Bol.com, Amazon en marktplaats een belangrijke manier om je merk of product onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Deze Marketplaces hebben zelf al een groot bereik en hoge bezoekersaantallen waardoor het aanbieden van je producten op deze platformen vaak kan leiden tot een mooie groei.

emarkable helpt je hierbij van a tot z, van bepalen van de strategie, het opzetten van de juiste koppelingen en de analyse van resultaten. bij emarkable ben je aan het juiste adres om je online vindbaarheid van je producten sterk te laten groeien.

Bereik miljoenen extra gebruikers

Vergroot jouw online vindbaarheid

Samen sturen op de beste resultaten

Van strategie tot resultaat

Kennis van de tools

Resultaten op korte termijn

Marketplaces bij emarkable.

Samen gaan wij de slag om de beste strategie te bepalen voor jouw wensen. Wij zorgen voor een koppelingen tussen jouw webshop en de online marketplaces zoals Bol.com. Verder ben je geheel zelf in controle over welke product je voor welke prijs wilt aanbieden. emarkable geeft hier ook graag advies in.

Van wensen naar strategie

Zelf in controle

Totaal ontzorgd

Resultaatgericht

Bekijk onze Marketplace services.

Uitgelichte projecten

Online marketplaatsen en emarkable.

Bij emarkable helpen we je om je producten succesvol te verkopen op online marketplaces. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten profiteren van de groeiende populariteit van marketplaces en de kansen die ze bieden voor je omzet.

Optimalisatie van product vermeldingen

Uitgebreide kennis van diverse marketplaces

Strategisch advies voor succes op marketplaces

Ondersteuning bij accountbeheer en promotie

Direct immens grote markt
aanboren met online marketplaces.

Online marketplaces zoals Amazon, Bol.com en eBay bieden unieke kansen voor bedrijven om hun producten aan een breed publiek te presenteren en hun verkoop te stimuleren. Door deel te nemen aan deze platformen, profiteer je van hun enorme bereik, klantenvertrouwen en gestroomlijnde koopervaring.

Direct toegang tot breed publiek

Optimalisatie van productvermeldingen

Strategische begeleiding voor groei

Ondersteuning bij promotiecampagnes

emarkable ondersteunt je bij het navigeren door de complexe wereld van online marketplaces. We helpen je bij het optimaliseren van je productvermeldingen, zodat je beter zichtbaar bent en meer kans maakt op succes. Verder adviseren we je over de beste strategieën om je merk op te bouwen en je omzet op deze platformen te verhogen. Daarnaast biedt emarkable ondersteuning bij het beheren van je account, het oplossen van eventuele problemen en het uitvoeren van promotiecampagnes. We zorgen ervoor dat je up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen en trends, zodat je altijd vooroploopt in de competitieve wereld van online marketplaces.

Door gebruik te maken van marketplaces kan je direct de grote online markt betreden. Wij helpen jou bij het koppelen van de online marktplaatsen zodat jij aan de slag kan met het verkopen van producten via deze kanalen. Wij verzorgen ondersteuning op maat en zo werken wij samen het jouw online groei!

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });