Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Email marketing.

Patrick

Eigenaar | Strateeg

"Onze klanten realiseren serieuze omzet met de inzet van email marketing / e-mailautomation."

Vul hieronder jouw gegevens in

Wij nemen z.s.m. contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Email marketing voor webshops.

Wij verzorgen email marketing voor webshops op basis van data! Als partner van e-mailautomation systeem Reloadify ontzorgen we online ondernemers met het verhogen van de webshopomzet. Wij verbinden jouw webshop met Reloadify (of bouwen een op maat gemaakte koppeling) en importeren alle webshopdata. Op basis van jouw data bouwen we triggers die ervoor zorgen dat de juiste mail op het juiste moment verzonden gaat worden. het mooiste moet nog komen: Je kan per trigger direct de omzet bekijken en zien welke orders hieruit zijn gekomen.

Wij weten winning-mails

Volledig in jouw branding

Omzet direct meetbaar in Reloadify

(maatwerk) koppelingen

Van winkelwagenverlaters naar klanten

Verstuur persoonlijke e-mails

Emailmarketing met Reloadify

Door met ons samen te werken maak je direct gebruik van onze jarenlange ervaring met Reloadify. Inmiddels hebben we al meer dan 5000 triggers gebouwd en weten we nog lang niet van ophouden. emarkable heeft hierdoor altijd de juiste oplossing voor elke klant. Dit samen met onze specialisten zorgen wij voor een hoog conversieratio en natuurlijk een behoorlijke omzet!

Strategie op maat

Fysieke maandelijkse meetings

Transparante communicatie

Samen jouw doelen behalen

Uitgelichte projecten

Emailmarketing door emarkable.

Emailmarketing door emarkable helpt je om een persoonlijke en directe communicatie met je klanten op te bouwen. Wij creëren effectieve en aantrekkelijke e-mailcampagnes die jouw doelgroep aanspreken en de betrokkenheid vergroten, wat leidt tot meer verkeer naar je webshop en een hogere conversie.

Gepersonaliseerde e-mailcampagnes

Automatiseringen

Meetbare resultaten

List building en segmentatie

Efficiënte, effectieve en doelgerichte Email marketing.

Emailmarketing is een van de meest effectieve marketinginstrumenten in de digitale wereld. Het stelt je in staat om direct en persoonlijk met je klanten te communiceren, waardoor je een sterke relatie kunt opbouwen. Door segmentatie en personalisatie kun je jouw doelgroep gericht aanspreken met relevante en waardevolle content.

Verhoging omzet per klant

Verhoging klantloyaliteit

Diepgaande analyses

Meetbaar en duurzaam succes

Een goed geplande emailmarketingstrategie helpt je om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten te behouden en de omzet per klant te verhogen. Dit wordt bereikt door een mix van promoties, aanbiedingen, nieuws en educatieve content te versturen. Daarnaast kun je het gedrag van ontvangers analyseren om je campagnes verder te optimaliseren. Met emailmarketing kun je ook klantloyaliteit stimuleren door bijvoorbeeld verjaardagsmails, speciale aanbiedingen of exclusieve content te sturen. Door je klanten te betrekken en je waardering te tonen, vergroot je de kans op herhaalaankopen en aanbevelingen.

In samenwerking met emarkable ontwikkel je effectieve emailmarketingcampagnes, afgestemd op jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. We ondersteunen je bij het opstellen van een strategie, het ontwerpen van templates en het analyseren van resultaten. Zo zorgen we samen voor een meetbaar en duurzaam succes met emailmarketing.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });