Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Sven

Developer

Leestijd:

4

Delen:

24-08-2023

Hallo daar, groene ondernemers! Heb je je ooit afgevraagd hoe je je webshopprocessen kunt optimaliseren, vooral als je prachtige groene producten verkoopt? Wij bij emarkable kunnen jou daarbij helpen! Vandaag duiken we in een fantastische oplossing: de koppeling van Wintree en Lightspeed, dankzij de magie van onze deskundige werknemers.

Waarom is efficiëntie zo belangrijk voor webshopbeheer?

Nou, stel je een naadloze bedrijfsvoering voor waarbij voorraadbeheer en bestellingen bijna moeiteloos zijn. Dat klinkt als een droom, toch? Wintree en Lightspeed maken dit mogelijk, en samen zijn ze een onverslaanbaar duo. Efficiënte processen betekenen tevreden klanten en meer tijd om je te concentreren op groei.

Wat is Wintree?

Wintree is niet zomaar een naam die uit de lucht komt vallen. Het is een bedrijf dat zich specialiseert in het beheren van planten, bloemen en tuinartikelen. Het is jouw rechterhand in het beheren van planten, bloemen en tuinartikelen. Het is alsof je een team van experts hebt die de details van elk groen product dat je verkoopt, bijhouden. Ja, alles groen en prachtig!

En Lightspeed dan?

Lightspeed is dé naam als het gaat om Point of Sale-systemen in de e-commerce sector. Het is dé tool voor ondernemers die hun voorraad, verkoop en, nou ja, bijna alles willen beheren.

Waarom zou ik twee systemen willen koppelen?

Koppelingen kunnen, simpel gezegd, je leven een stuk makkelijker maken. Ze zorgen ervoor dat systemen met elkaar "praten", wat jou veel handmatig werk bespaart.

Dus, wat doet deze emarkable koppeling?

emarkable heeft de brug geslagen tussen Wintree's groene productbeheer en Lightspeed's verkoopplatform. En geloof me, dat is pure magie voor je bedrijfsprocessen.

Wat zijn dan die voordelen waar je het over hebt?

Wij zullen ze voor jou op een rijtje zetten:

Eenvoudig beheer van producten

Moet ik nu elk product handmatig invoeren? Nee! Met de koppeling kun je producten uit Wintree rechtstreeks importeren naar Lightspeed. Dit vereenvoudigt het proces voor jou. Minder werk, meer efficiëntie!

Automatische voorraadupdates

Wat als ik een product verkoop op Wintree? Geen zorgen! De voorraad wordt automatisch bijgewerkt in zowel Wintree als Lightspeed. Nooit meer teleurgestelde klanten omdat een product niet op voorraad is.

Synchronisatie van productinformatie

En als ik de prijs van een product wijzig? Eén woord: gesynchroniseerd! Elke wijziging in Wintree wordt direct bijgewerkt in Lightspeed. Consistentie is key!

Efficiënt orderbeheer

Wat met de bestellingen van klanten? Met de koppeling kun je bestellingen, geplaatst via Lightspeed, soepel afhandelen met Wintree-data. Easy peasy!

In het kort

De koppeling tussen Wintree en Lightspeed, dankzij onze vrienden van emarkable, is een echte game-changer. Het stroomlijnt je processen, verbetert de klanttevredenheid en geeft je wat welverdiende rust als ondernemer.

Dankzij technologie kan jij je focussen op jouw passie!

Technologie moet jouw werk makkelijker maken, en de koppeling tussen Wintree en Lightspeed doet precies dat. Geen dubbel werk, geen fouten, gewoon een vlekkeloze integratie die je helpt te focussen op wat echt belangrijk is: je passie voor groene producten. Dus wil jij hiermee starten? Duik dan erin! En als je vragen hebt of een helpende hand nodig hebt bij het instellen, is emarkable slechts één klik verwijderd.

Lees meer blogs

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });