Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Patrick

Projectmanager | Eigenaar

Leestijd:

4 min

Delen:

13-04-2023

De livegang van emarkable – Een nieuw begin maar geen einde

Welkom bij de livegang van emarkable! Wij zijn officieel live en zitten te poppelen om verder gaan waar wij gebleven waren. Ons team van ervaren specialisten blijven jou helpen bij het behalen van jouw online doelen, alleen onze naam is anders geworden. Wij nemen jou graag mee op reis van de livegang van Van Walsem Solutions naar het huidig emarkable: andere naam, dezelfde aanpak!

Niet alleen jij groeit, maar wij ook

In de afgelopen 3,5 jaar zijn wij gegroeid van een eenmanszaak naar een team van 12 specialisten in onze prachtige kantoor in Dodewaard. Om de volgende stap te maken in de e-commerce agency wereld is emarkable ontstaan.

Van Walsem Solutions naar emarkable

emarkable is voortgekomen uit Van Walsem Solutions, een e-commerce agency dat zich altijd heeft gericht op het bieden van effectieve oplossingen voor ondernemers met webshops. De naamsverandering naar emarkable is bedoeld om onze klanten nog beter te bedienen en onze diensten verder uit te breiden. Ondanks de nieuwe naam blijven we dezelfde beproefde aanpak hanteren, maar met een frisse blik en vernieuwde energie.

Waarom emarkable?

We geloven dat onze naam, emarkable, de perfecte combinatie is van 'e-commerce' en 'remarkable', waarmee we onze focus op uitzonderlijke resultaten en diensten in de e-commerce wereld willen benadrukken. Onze missie is om ondernemers met webshops te helpen groeien door middel van effectieve online marketing en webshop-expertise. Samen met jou streven we naar succes, zowel op korte als lange termijn.

Onze diensten

Bij emarkable bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ons aanbod varieert van webshop-creatie en development tot branding en online marketing. We hebben specialisten in huis die zich richten op SEO, SEA, CRO, social media advertising, e-mailmarketing en nog veel meer. Zo zorgen we ervoor dat we jouw webshop op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen.

Onze aanpak

Bij emarkable geloven we in een persoonlijke benadering. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten en stellen vervolgens een op maat gemaakt plan op om die doelen te bereiken. Onze aanpak is gebaseerd op open communicatie, transparantie en samenwerking. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang en passen onze strategieën aan waar nodig om de beste resultaten te behalen.

Ons team

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring in e-commerce en online marketing. We zijn trots op de kennis en expertise die we in huis hebben en zetten ons in om jouw webshop te laten groeien. Samen vormen we een hecht team, waarbij iedere specialist zijn of haar eigen unieke vaardigheden inbrengt om zo tot de beste oplossingen voor onze klanten te komen.

Wat betekent dit voor jou?

Met de livegang van emarkable kun je rekenen op dezelfde uitstekende dienstverlening als voorheen, maar in een nieuw jasje. We zetten ons in om jouw webshop te helpen groeien door middel van effectieve en op maat gemaakte oplossingen. Het maakt niet uit waar je hulp bij nodig hebt of wat je wilt laten uitvoeren. emarkable heeft de expertise in huis om je te helpen je e-commerce doelen te bereiken.

Vooruitblik

Wij blijven natuurlijk niet stilzitten, wij willen blijven groeien en dat met jou! We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze diensten om zo steeds betere resultaten te behalen. Daarnaast investeren we in de groei en ontwikkeling van ons team, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commerce en online marketing wereld.

Samenwerken met emarkable

Mogen wij deel uitmaken van jouw online succesverhaal en wil je samen met emarkable jouw e-commerce doelen bereiken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs voor een bakkie op ons kantoor in Dodewaard. Wij staan klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor jouw webshop. Laat ons je helpen je ambities waar te maken en maak van jouw visie een realiteit.

Bedankt voor je aandacht over de livegang van emarkable en bedankt dat je wellicht al klant bij ons bent. We zijn ontzettend enthousiast over wat de toekomst voor ons en onze klanten in petto heeft en kijken ernaar uit om samen met jou je e-commerce doelen te verwezenlijken. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en ondersteunen op jouw weg naar online succes.

Lees meer blogs

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });