Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Start-up in containerverhuur BM Containers

BM Containers is een start-up in de containerverhuur en richt zich op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare containeroplossingen.

Bekijk hier de webshop live

Postcodecheck
Maatwerk functie

in Lightspeed

Unieke Branding
Vanuit sterke

Merkidentiteit

Containerverhuur
Maatwerk functie

in Lightspeed

Branding & Merkidentiteit

emarkable heeft een geheel nieuwe branding ontwikkeld, met een focus op een doordachte merkidentiteit. Het bedrijf onderscheidt zich in de containerverhuur door middel van een uitgekookte merkstrategie en een herkenbare visuele uitstraling. De branding van BM Containers weerspiegelt betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit, waardoor ze klanten aantrekken en vertrouwen opbouwen. Met een onderscheidende merkidentiteit positioneert BM Containers zich als een toonaangevende speler in de branche, klaar om succesvol te groeien en te concurreren.

Webshop in Lightspeed

Met trots presenteren we de gloednieuwe webshop van BM Containers, gerealiseerd in het Lightspeed-platform. Deze gebruiksvriendelijke webshop is voorzien van een unieke huurfunctie, waardoor klanten eenvoudig containers kunnen huren voor hun specifieke behoeften. Daarnaast hebben we een handige postcodecheck geïntegreerd, waardoor klanten direct kunnen zien of de gewenste container beschikbaar is op hun locatie. De focus op UX (gebruikerservaring) zorgt voor een naadloze winkelervaring en verhoogt de conversieratio's.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Online marketing

emarkable heeft ook een strategische online marketingaanpak ontwikkeld voor BM Containers. Door middel van gerichte Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO) campagnes wordt de online zichtbaarheid van BM Containers vergroot. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van doelgroepgerichte social media marketing om potentiële klanten te bereiken en te betrekken. Met behulp van deze online marketinginspanningen genereert BM Containers waardevolle leads en bouwt het bedrijf aan een sterke online aanwezigheid, waardoor ze snel groeien in de containerverhuurmarkt.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });