Rebranding MVL

MVL, een naam die al meer dan 15 jaar synoniem is met kwaliteit en service in de metaalbewerkingssector, heeft onlangs een algehele rebranding ondergaan met de hulp van emarkable. Naast de creatie van drie nieuwe websites, heeft emarkable ook twee nieuwe webshops ontwikkeld, waaronder de nieuwe onlineberegening.nl. Met de verbeterde online aanwezigheid en effectieve online marketing, is MVL beter dan ooit in staat om zich te onderscheiden in hun markten en nog meer klanten te bereiken.

Bekijk hier de webshop live

1
Rebranding

-

2
webshops

-

3
websites

-

Branding voor 5 bedrijven binnen MVL

Met een sterke focus op kwaliteit en service, was het tijd voor MVL om hun merkidentiteit op te frissen en de concurrentie voor te blijven. emarkable heeft MVL geholpen met een algehele rebranding, waardoor het bedrijf nu een frisse, moderne uitstraling heeft die past bij hun innovatieve aanpak en hun reputatie als toonaangevende naam in de metaalbewerkingssector. Met hun nieuwe merkidentiteit kan MVL zich nog beter onderscheiden van hun concurrenten en hun klantenkring vergroten.

3 websites en 2 webshops

Naast de rebranding heeft emarkable ook drie websites en twee nieuwe webshops ontwikkeld voor MVL, waaronder de nieuwe onlineberegening.nl. Het ontwerpen en developen van een webshop is geen eenvoudige taak, maar emarkable heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe webshops van MVL gebruiksvriendelijk, modern en functioneel zijn. De nieuwe onlineberegening.nl biedt klanten een naadloze online winkelervaring en is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

Zafer | Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert en Afzuigkapfilterexpert zien uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo van onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij Emarkable gaan onderbrengen.

Annelies | Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

Alice | Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Gerlinde | Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

Gert Frentz | Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

Nielco van Walsem | Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Online marketing

Naast de nieuwe website en webshop, heeft emarkable ook gezorgd voor effectieve online marketing om MVL te helpen nog meer klanten te bereiken en mooie resultaten te behalen. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media marketing en Google Ads-campagnes heeft emarkable MVL geholpen hun online zichtbaarheid te vergroten en hun bedrijf te laten groeien. Met hun verbeterde online marketingstrategie kan MVL nu nog gerichter en effectiever hun doelgroep bereiken en hun omzet verhogen.

Onze diensten.