Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Rebranding MVL

MVL, een naam die al meer dan 15 jaar synoniem is met kwaliteit en service in de metaalbewerkingssector, heeft onlangs een algehele rebranding ondergaan met de hulp van emarkable. Naast de creatie van drie nieuwe websites, heeft emarkable ook twee nieuwe webshops ontwikkeld, waaronder de nieuwe onlineberegening.nl. Met de verbeterde online aanwezigheid en effectieve online marketing, is MVL beter dan ooit in staat om zich te onderscheiden in hun markten en nog meer klanten te bereiken.

Bekijk hier de webshop live

1
Rebranding

-

2
webshops

-

3
websites

-

Branding voor 5 bedrijven binnen MVL

Met een sterke focus op kwaliteit en service, was het tijd voor MVL om hun merkidentiteit op te frissen en de concurrentie voor te blijven. emarkable heeft MVL geholpen met een algehele rebranding, waardoor het bedrijf nu een frisse, moderne uitstraling heeft die past bij hun innovatieve aanpak en hun reputatie als toonaangevende naam in de metaalbewerkingssector. Met hun nieuwe merkidentiteit kan MVL zich nog beter onderscheiden van hun concurrenten en hun klantenkring vergroten.

3 websites en 2 webshops

Naast de rebranding heeft emarkable ook drie websites en twee nieuwe webshops ontwikkeld voor MVL, waaronder de nieuwe onlineberegening.nl. Het ontwerpen en developen van een webshop is geen eenvoudige taak, maar emarkable heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe webshops van MVL gebruiksvriendelijk, modern en functioneel zijn. De nieuwe onlineberegening.nl biedt klanten een naadloze online winkelervaring en is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Online marketing

Naast de nieuwe website en webshop, heeft emarkable ook gezorgd voor effectieve online marketing om MVL te helpen nog meer klanten te bereiken en mooie resultaten te behalen. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media marketing en Google Ads-campagnes heeft emarkable MVL geholpen hun online zichtbaarheid te vergroten en hun bedrijf te laten groeien. Met hun verbeterde online marketingstrategie kan MVL nu nog gerichter en effectiever hun doelgroep bereiken en hun omzet verhogen.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });