Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Omzet verdubbeling in een paar maanden tijd! - Waterfilterexpert

Bij emarkable hebben we Waterfilterexpert geholpen om online succes te behalen, niet alleen voor één, maar voor vier webshops in Nederland en België. Samen hebben we de omzet weten te verdubbelen en zijn we hard onderweg met een uitbreiding naar de Duitse markt!

Bekijk hier de webshop live

Optimale marketing
Bereik via alle kanalen:

Google, Social media, Marketplaces, Bing.

+55%
Meer gebruikers

Optimale vindbaarheid

+14%
Conversiepercentage

+77% transacties en +106% meer omzet

Optimale Marketing

Bij emarkable hebben we ons volledig gericht op het vergroten van de vindbaarheid van Waterfilterexpert. We hebben uitgebreide SEA-optimalisatie uitgevoerd in Google Ads en Bing, waardoor we een breder publiek hebben kunnen bereiken. Daarnaast hebben we grondig zoekwoordenonderzoek uitgevoerd en de categoriestructuur en SEO-teksten geoptimaliseerd om de organische vindbaarheid te verbeteren. Verder zijn ze ook goed te vinden op de Socials door onze Social Media campagnes. Dankzij deze inspanningen hebben we een aanzienlijke toename in bezoekers en potentiële klanten kunnen realiseren.

Bedrijfsstrategie

Bij emarkable hebben we Waterfilterexpert.nl ondersteund bij de optimale digitale strategie. Door korte lijntjes en maandelijkse meetings blijven we elke maand verbeteren. Zo hebben we belangrijke optimalisaties doorgevoerd, waaronder het implementeren van webshop verbeteringen, effectieve e-mailmarketing campagnes en het creëren van nieuwe logo's en video's. Hierdoor hebben we de betrokkenheid van klanten vergroot en het conversiepercentage zien stijgen met 14%.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

| Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert ziet uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij emarkable gaan onderbrengen.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Duitse markt

Met het succes in Nederland en België zijn we nu samen besloten om de Duitse markt te veroveren. We hebben een gedegen marktentree-strategie ontwikkeld en de webshops aangepast aan de Duitse markt. Hierbij hebben we rekening gehouden met taal, cultuur en specifieke markteisen. Ook na livegang blijven we constant verbeteren en optimaliseren zodat we ook hier een mooie groei kunnen verwezenlijken.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });