Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Hoe we bij Werkschoenwereld.nl de omzet met 45% lieten groeien in één jaar

Werkschoenwereld.nl is de go-to guy als het gaat om werklaarzen en werkschoenen. Ons assortiment zit bomvol topmerken zoals Grisport, Redbrick, en No-Risk, allemaal tegen de scherpste prijzen van Nederland. Da's toch te gek? Samenwerken met Emarkable? Echt een feestje. Werkschoenwereld had een duidelijke missie voor ons: groeien door meer uit bestaande klanten te halen en vervolgens Nederland veroveren. Challenge accepted!

Bekijk hier de webshop live

Aanpak 1: Slimmer e-mailen en klanten binden

We zijn gestart met het verder ontwikkelen van relaties met onze bestaande klanten. Met het e-mailautomation systeem van Reloadify hebben we supergerichte mailflows opgezet. Zo blijven klanten op de hoogte van de nieuwste werkschoenen en krijgen ze tips voor het onderhoud. Geloof het of niet, maar deze aanpak zorgt al voor zo'n 10% van onze totale omzet!

Aanpak 2: Een gloednieuwe webshop

Na de successen van de e-mailautomation zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe webshop. We hebben alles gebaseerd op data van onze oude Wordpress site. Na wat wireframen en designen, hebben we de boel opgebouwd in Lightspeed. Alle oude URL's zijn netjes doorverwezen en klanten moeiteloos overgezet. Het resultaat? Een stijging van 12% in onze conversie en een hogere gemiddelde orderwaarde. Lekker bezig!

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Aanpak 3: Organisch groeien

We zijn nu meer dan een jaar druk met Werkschoenwereld en SEO is onze beste vriend. Door de zoekresultatenpagina’s te optimaliseren, hebben we de klikfrequentie met 6% omhoog gekrikt. Met een steady stroom aan unieke content en linkbuilding duwen we de belangrijkste zoektermen richting de top. En ja hoor, we staan bovenaan met zoektermen als 'werklaarzen', 'dunlop werklaarzen' en 'werkschoenen'. Marian Veenhof, de eigenaresse, is super tevreden: "De switch naar emarkable? Geen seconde spijt van gehad. Een jong en gedreven team dat echt voor maximaal resultaat gaat. Ze pakken elke kans en reageren supersnel. emarkable? Zeker weten aan te raden." Wil jij ook meer resultaat zien met jouw webshop? Bel of mail ons. We duiken er graag in met je, helemaal vrijblijvend!

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });