Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

126% groei in organische gebruikers voor het mooiste Warenhuis

Bij emarkable hebben we Van der Garde Warenhuis geholpen om een indrukwekkende groei van 126% in organische gebruikers te realiseren. Met onze technische SEO-optimalisaties, verbeterde teksten en effectieve linkbuildingstrategie hebben we de online zichtbaarheid vergroot en de omzet maandelijks laten groeien.

Bekijk hier de webshop live

42%
groei in omzet

126%
groei in organische bezoekers

Doeltreffende
emailmarketing

SEO optimalisaties: Technische SEO en Linkbuilding

Met onze grondige kennis van SEO hebben we Van der Garde Warenhuis geholpen om technische SEO-problemen aan te pakken en de webshop te optimaliseren voor zoekmachines. We hebben relevante zoekwoorden geïdentificeerd en geïmplementeerd in SEO-teksten om de organische ranking te verbeteren. Daarnaast hebben we een effectieve linkbuildingstrategie geïmplementeerd om de autoriteit van de webshop te vergroten en het aantal organische bezoekers met 126% te laten groeien.

Optimalisaties in Google Ads - SEA en marketplaces

Samen met Van der Garde Warenhuis hebben we continu gewerkt aan het verbeteren van de omnichannelstrategie. We hebben een strategische SEA-campagne opgezet, gericht op het bereiken van de juiste doelgroep en het maximaliseren van de online conversie en winkelbezoeken. Daarnaast hebben we de aanwezigheid op relevante marketplaces zoals bol.com geoptimaliseerd om de zichtbaarheid en verkoop te vergroten. Door deze gezamenlijke inspanningen hebben we een groei van 42% in omzet weten te realiseren.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Emailmarketing

Om de klantloyaliteit te vergroten en herhaalaankopen te stimuleren, hebben we een effectieve emailmarketingstrategie geïmplementeerd voor Van der Garde Warenhuis. We hebben regelmatige nieuwsbrieven ontwikkeld die aantrekkelijke aanbiedingen, nieuwe producten en relevante informatie bevatten. Door gerichte segmentatie en personalisatie hebben we de betrokkenheid van de klanten vergroot en het aantal terugkerende klanten laten groeien. Wil jij ook een groeiende en succesvolle webshop? Neem dan contact op met emarkable voor een effectieve en resultaatgerichte aanpak!

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });