Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

244% groei in omzet in één jaar tijd voor Speelgoed de Betuwe

Bij emarkable hebben we Speelgoed de Betuwe geholpen om in slechts één jaar tijd een indrukwekkende groei van 244% in omzet te realiseren. Dankzij strategische webshopverbeteringen en geoptimaliseerde marketinginspanningen boeken we maandelijkse groei.

Bekijk hier de webshop live

244%
groei in omzet

SEO
Verbeterde categoriestructuur en teksten

Webshop- optimalisaties
verbeterde categoriepagina + productpagina

Beste optimale SEA strategie

Met onze expertise in zoekmachine-advertenties hebben we een optimale SEA strategie ontwikkeld voor Speelgoed de Betuwe. Door gerichte advertenties op Google en andere relevante kanalen hebben we de zichtbaarheid vergroot en een stroom van kwalitatief verkeer naar de webshop gegenereerd. Dit heeft direct bijgedragen aan de aanzienlijke groei in omzet.

SEO optimalisaties en vernieuwde categoriestructuur

We hebben uitgebreide SEO optimalisaties uitgevoerd voor Speelgoed de Betuwe. Dit omvatte het grondig analyseren van zoekwoorden, het optimaliseren van de categoriestructuur en het verbeteren van de teksten op de webshop. Door deze strategische aanpak hebben we de organische vindbaarheid en het zoekverkeer aanzienlijk vergroot, wat heeft bijgedragen aan de sterke groei van de omzet.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Webshop aanpassingen en klantadvies

Naast de marketingoptimalisaties hebben we ook waardevolle aanpassingen aan de webshop zelf doorgevoerd. We hebben de categoriepagina's en productpagina's geoptimaliseerd om de gebruikerservaring te verbeteren en de conversie te verhogen. Daarnaast hebben we Speelgoed de Betuwe voorzien van nuttige tips en advies om de webshop verder te verbeteren en te laten groeien. Dankzij deze aanpassingen en begeleiding blijven we maandelijkse groei realiseren voor de webshop. Wil jij ook een groeiende en succesvolle webshop? Neem dan contact op met emarkable voor een effectieve en resultaatgerichte aanpak!

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });