Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

+18% conversie voor Plantenbakkenenzo.nl

Plantenbakken & Zo is een gerenommeerde online retailer van outdoor plantenbakken. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe, unieke webshop gelanceerd om de groei voort te zetten.

Bekijk hier de webshop live

Maatwerk
plantenbak configurator

-

18%
meer conversie op PDP

-

Calculator
berekenen hoeveel potgrond je nodig hebt

-

Webshop ontwikkeling

De nieuwe webshop van Plantenbakken & Zo is ontworpen en ontwikkeld door emarkable, een digital agency gespecialiseerd in e-commerce. De webshop is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel, dankzij een maatwerk plantenbak calculator. Deze tool stelt klanten in staat om hun eigen plantenbak te ontwerpen en bestellen. De webshop is geoptimaliseerd voor snelheid en gebruiksgemak, wat resulteert in een betere conversieratio en klanttevredenheid.

Online marketing

emarkable is ook verantwoordelijk voor de online marketing van Plantenbakken & Zo. Door middel van e-mail automation worden klanten geïnformeerd over nieuwe producten, aanbiedingen en kortingsacties. Dit zorgt voor een hogere klantbetrokkenheid en omzetgroei. Daarnaast worden diverse online advertentiekanalen ingezet, zoals Google Ads en social media advertising, om de webshop onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Door deze strategieën heeft Plantenbakken & Zo meer verkeer en conversies weten te genereren.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Configurator

Ook hebben we een gave configurator gebouwd waarmee je maatwerk plantenbakken kunt bestellen. Dit doe je door zelf maten in te vullen en het daarna toe te voegen in de winkelwagen.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });