Remarketing.

Bart

SEA specialist

“Remarketing van jouw gebruikers is een krachtige tool die je kan helpen om jouw conversies te verhogen en je omzet te laten groeien. Met de juiste targetingopties en creatieve advertenties kun je ervoor zorgen dat jouw advertenties de aandacht trekken van jouw potentiële klanten en hen overtuigen om alsnog te converteren.”

Meer weten? Wij bellen of mailen jou terug!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Breng bezoekers terug naar je website.

Remarketing via Google Display is een effectieve manier om bezoekers terug te brengen naar je website en je conversieratio te verhogen. Door remarketing te gebruiken, kun jij jouw advertenties richten op mensen die eerder hun website hebben bezocht, maar nog niet zijn geconverteerd. Met behulp van geavanceerde targetingopties en visueel aantrekkelijke advertenties kunnen wij jouw merk opnieuw onder de aandacht brengen bij potentiële klanten.

Verhoogt je merkbekendheid

Verbetert de effectiviteit van advertenties

Optimalisatie van retargeting doelgroepen

Trekt aandacht van potentiële klanten

Van winkelwagenverlaters naar klanten

Creatieve advertentie ontwerpen

Verlaag je kosten per conversie.

Remarketing via Google Display is niet alleen effectief, maar ook zeer kostenefficiënt. Je betaalt namelijk alleen voor de vertoningen van jouw advertenties en niet voor de klikken. Door de doelgroep gerichte targeting kun jij jouw advertenties richten op mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Zo kun je de kosten per conversie aanzienlijk verlagen en jouw ROI verhogen.

Doelgroep gericht

Verhoog jouw ROI

Onze specialisten zetten een stapje extra

Strategie op maat

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

Zafer | Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert en Afzuigkapfilterexpert zien uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo van onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij Emarkable gaan onderbrengen.

Annelies | Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

Alice | Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Gerlinde | Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

Gert Frentz | Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

Nielco van Walsem | Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Onze diensten.