Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Bol.com.

Patrick

Eigenaar | Strateeg

"Bol.com biedt enorme mogelijkheden voor bedrijven die online willen verkopen. Door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van Bol.com, kunnen we je helpen om je verkoop te verhogen en te profiteren van de vele voordelen die het platform biedt."

Laat je gegevens achter voor vrijblijvend advies

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Verhoog je verkoop met Bol.com.

Bol.com is een van de grootste e-commerce platforms van Nederland en biedt een enorm potentieel voor bedrijven die hun online verkoop willen vergroten. Door gebruik te maken van Bol.com als extra verkoopkanaal kun jij jouw bereik vergroten en meer potentiële klanten bereiken. Bij emarkable helpen we bedrijven om hun aanwezigheid op Bol.com te vergroten en te profiteren van de vele voordelen die het platform biedt. Hieronder staan enkele manieren waarop we bedrijven kunnen helpen om meer te verkopen via Bol.com.

Verhoog je omzet

Betrouwbaar en ervaren platform

Controle over je eigen producten

emarkable beheert Bol.com voor talloze klanten

Eenvoudig aanpassen van prijzen en voorraad

Maatwerk strategieën

Waarom kiezen voor Bol.com.

Bol.com is het grootste online platform van Nederland met een enorm bereik. Het is een betrouwbaar en populair platform waar veel mensen hun online aankopen doen. Door gerichte advertenties en promoties in te zetten, kun je jouw doelgroep nog beter bereiken en de conversie verhogen. Daarnaast zijn er geen extra opstartkosten verbonden aan het aanbieden van jouw producten op Bol.com.

Enorm bereik

Betrouwbaar en populair platform

Gerichte advertenties

Geen extra opstartkosten

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

Zafer | Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert ziet uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij emarkable gaan onderbrengen.

Annelies | Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

Alice | Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Gerlinde | Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

Gert Frentz | Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

Nielco van Walsem | Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });