Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

De kracht van een sterke merkidentiteit.

Freek

Digital designer

"Merkidentiteit is de sleutel tot succesvolle branding en een langdurige impact op de doelgroep."

Meer weten? Wij bellen of mailen jou terug!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Visuele identiteit van jouw bedrijf.

Merkidentiteit is de basis van elke succesvolle branding strategie. Het is de unieke combinatie van waarden, visie en persoonlijkheid die jouw merk onderscheidt en een emotionele band met je doelgroep creëert. Het onderzoek naar merkidentiteit helpt je om deze cruciale elementen te ontdekken en te definiëren, zodat je een sterk en authentiek merkimago kunt opbouwen.

Strategie op maat

Begrip van klantbehoeften en wensen

Inzicht in merkwaarden, doelen & positie

Onderscheidend vermogen

Consistent en oprecht merkverhaal

Sterk & authentiek merkimago

Hierom emarkable.

Bij emarkable excelleren we in merkidentiteit dankzij ons ervaren team en diepgaande marktkennis. We bieden een op maat gemaakt onderzoeksproces om jouw merkwaarden, doelen en marktpositie te begrijpen en ontwikkelen. Onze focus op doelgroepanalyse en innovatieve branding- en concurrentieanalyse helpt je om je merk te positioneren op een manier die je onderscheidt van de concurrentie. Wij helpen jou bij het laten groeien van jouw merk in de concurrerende online markt.

50+ succesvolle brandingstrategieën

Creatieve specialisten

Kennis van de online ecommerce markt

Op maat onderzoeksproces

Uitgelichte projecten

Hoe we bij Werkschoenwereld.nl de omzet met 45% lieten groeien in één jaar

Meer weten?

126% groei in organische gebruikers voor het mooiste Warenhuis

Meer weten?

Ontdek je merkidentiteit.

Laat jouw merkidentiteit ontwikkelen door emarkable! Ons team van ervaren specialisten helpt je bij het creëren van een krachtige en unieke merkidentiteit die jouw webshop onderscheidt van de concurrentie. Samen met jou definiëren we de kernwaarden, visie en missie van jouw merk, zodat je een sterk en herkenbaar fundament hebt voor al jouw marketinginspanningen. Kies voor emarkable en bouw aan een merk waar jouw doelgroep zich mee kan identificeren.

Uniek & onderscheidend merkidentiteit

Ervaren specialisten

Samen definiëren van kernwaarden, visie en missie

Sterk en herkenbaar fundament

De kracht van een consistente huisstijl.

Een sterke merkidentiteit is cruciaal voor het succes van jouw webshop. Het helpt je om een emotionele band op te bouwen met jouw doelgroep en zorgt voor een herkenbare en vertrouwde uitstraling. Een sterke merkidentiteit versterkt de merkbeleving en maakt het voor klanten makkelijker om jouw webshop te herkennen en te onthouden.

Emotionele band met je doelgroep

Herkenbare en vertrouwde uitstraling

Versterkt merkbeleving en klantloyaliteit

Onderscheidend vermogen

Een sterke merkidentiteit zorgt voor consistentie en eenheid in al jouw communicatie-uitingen. Dit draagt bij aan een positieve merkbeleving en kan leiden tot een hogere klantloyaliteit en meer terugkerende bezoeken. Bovendien helpt een krachtige merkidentiteit je om je te onderscheiden van de concurrentie en zorgt het voor een professionele uitstraling.
Bij emarkable begrijpen we het belang van een sterke merkidentiteit en de impact die het heeft op jouw succes. Onze ervaren specialisten werken nauw samen met jou om een merkidentiteit te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw visie en doelgroep. We zorgen ervoor dat jouw merkidentiteit zowel visueel aantrekkelijk als strategisch sterk is, op deze manier streven wij samen naar online groei met jouw webshop!

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });