Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Webshop versterkt showroom bij Van Leeuwen Boten

Met 75+ jaar autobranche ervaring navigeert Van Leeuwen Boten nu de maritieme sector met topmerken en eigen merk, Lioness. Emarkable aan het roer om deze overgang tot een landelijk succes te sturen.

Bekijk hier de webshop live

Strategie: showroombezoekers via Google Shopping

Van Leeuwen Boten herbergt een breed scala aan boten, van sloepen tot jachten, variërend van €5000 tot €60000. Uniek is de mogelijkheid voor klanten om hun boot volledig naar wens te configureren op de productpagina. Dankzij een toegevoegde winkelwagenknop komen deze producten in Google Shopping terecht. Dit strategische manoeuvre creëert doelgericht webshopverkeer: potentiële kopers zien meteen een prijs en een afbeelding, wat resulteert in hogere betrokkenheid. Daarna worden bezoekers subtiel naar een offerteaanvraag en/of een showroombezoek geleid, een perfecte mix van online en offline ervaring.

Product configurator

Stel je perfecte boot samen met onze innovatieve product configurator. Selecteer uit een breed scala aan opties: van de motor tot de kleur, de afwerking, de trailer en nog tal van andere upgrades, jouw ideale boot ligt binnen handbereik. In ons Lightspeed-systeem hebben we deze feature naadloos geïntegreerd, zodat je je unieke samenstelling kunt downloaden, direct een offerte kunt aanvragen of zelfs online je bestelling kunt plaatsen. Jouw gepersonaliseerde maritieme droom wordt werkelijkheid.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

De kracht van Channable

Channable speelt een cruciale rol in onze strategie voor Van Leeuwen Boten. Het platform fungeert als de technologische ruggengraat, waarbij alle productdata uit Lightspeed naadloos wordt geïmporteerd in Channable. Vervolgens wordt deze data gedistribueerd naar verschillende kanalen, waaronder OpenBMS, Bol.com, Google Shopping, Meta en Marktplaats. Dit biedt Van Leeuwen Boten een uitgebreide zichtbaarheid en naadloze connectiviteit, optimaal voorbereid voor het nieuwe seizoen.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });