Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Webshop in tuinmaterialen

Gerve is een toonaangevende webshop in tuinmaterialen die zich richt op het leveren van hoogwaardige producten voor de perfecte buitenruimte. In samenwerking met emarkable heeft Gerve een nieuwe webshop gerealiseerd, waarbij emarkable ook verantwoordelijk is voor de online marketing.

Bekijk hier de webshop live

Unieke schutting configurator
Maatwerk functie

in Lightspeed

Maandelijkse omzetgroei
Door doelgerichte

online marketing

M2 calculator
Maatwerk functie

in Lightspeed

Schutting samenstellen

Met trots presenteren we de schutting configurator, speciaal gebouwd in het Lightspeed-platform voor Gerve. Deze innovatieve tool stelt klanten in staat om hun ideale schutting samen te stellen op basis van verschillende stijlen en materialen. Met behulp van de configurator kunnen klanten hun perfecte schutting aankoop doen, wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring en hogere conversieratio's.

M2 Calculator

Daarnaast hebben we voor Gerve een handige vierkante meter calculator ontwikkeld voor tegels. Deze tool helpt klanten bij het berekenen van het benodigde aantal tegels op basis van de afmetingen van hun tuin of terras. Dit stelt klanten in staat om nauwkeurig te plannen en het juiste aantal tegels te bestellen, wat zorgt voor een efficiëntere en foutloze winkelervaring.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Online marketing

Dankzij de gerichte online marketinginspanningen van emarkable boekt Gerve maandelijkse groei in zowel verkeer naar de website als in omzet. Door middel van strategische Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO) campagnes worden de juiste doelgroepen bereikt en wordt de online zichtbaarheid van Gerve vergroot. Hierdoor neemt het aantal organische zoekresultaten toe en worden waardevolle leads gegenereerd, wat bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });