Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Kempische Bouwmaterialen: Explosieve groei in een traditionele branche

KempiQ is de specialist in bouwmaterialen en huizen in de Kempische stijl. Ontstaan vanuit bouwbedrijf Polman.

Bekijk hier de webshop live

+1 miljoen
binnen 12 maanden

Sterke branding
-> met herkenbare elementen

Offline & Online combineren

Sterke branding

Bij emarkable hebben we een flinke dosis creativiteit en strategisch denken in de mix gegooid om een gloednieuwe branding voor KempíQ te koken. We hebben ons gericht op het creëren van een merkidentiteit die echt opvalt in de wereld van de Kempische bouwstijl. KempíQ is niet zomaar een bedrijf, het is een merk dat de warmte, authenticiteit en duurzaamheid van de Kempische stijl ademt. Met een naam die zowel uniek als herkenbaar is, en een visuele stijl die de rustieke charme van de Kempische stijl weerspiegelt, hebben we KempíQ gepositioneerd als dé plek voor alles wat Kempisch is. Klaar om de markt te veroveren!

Webshop in Lightspeed

KempíQ, gebouwd op het Lightspeed platform, is een prachtige webshop die de charme en authenticiteit van de Kempische bouwstijl weerspiegelt. De webshop is ontworpen om een naadloze winkelervaring te bieden, met een breed scala aan producten die gemakkelijk te vinden en te bestellen zijn. De webshop biedt een compleet assortiment Kempische bouwmaterialen, van gevelstenen en dakpannen tot verschillende soorten dakelementen. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit en de authentieke Kempische uitstraling te garanderen. Klanten kunnen hun bouwtekeningen naar KempíQ sturen voor een complete offerte, en de producten worden op afspraak op de bouwplaats geleverd. Dit maakt het bouwproces eenvoudiger en efficiënter. Daarnaast biedt de webshop ook inspiratie voor klanten, met een speciale inspiratiepagina waar klanten ideeën kunnen opdoen voor hun eigen Kempische bouwprojecten. Kortom, de webshop van KempíQ, gebouwd in Lightspeed, biedt een gebruiksvriendelijke, efficiënte en inspirerende online winkelervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in de Kempische bouwstijl.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

No items found.

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

+ 1 miljoen: krachtige online marketing

KempíQ.nl heeft al meer dan 1 miljoen omzet behaald dankzij de inzet van online marketingkanalen zoals Google Ads, SEO, linkbuilding en Pinterest. We hebben een sterke groei gezien in onze SEO-posities door het optimaliseren van content en het inzetten van kwalitatieve linkbuilding. Onze robuuste Google Ads-strategie heeft ook bijgedragen aan deze prestatie. Recentelijk zijn we begonnen met het inspireren van mensen via Pinterest, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan onze online aanwezigheid en ons helpt om nog meer klanten te bereiken.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });