Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

+350% omzetgroei voor bomenkopen.nl

Bomen kopen met een glimlach? Dat doe je bij Bomenkopen.nl. Inmiddels ontzorgen we al meer dan 3 jaar deze inspirerende ondernemer van design tot een complete online marketingstrategie met succes!

Bekijk hier de webshop live

Unieke branding
Opvallend in een traditionele branche

-

-25%
Bounce

A/B testen van de PDP

+350%
omzetgroei

Door optimale vindbaarheid

Unieke branding

In een sector gedomineerd door mannen is een vrouwelijke leider een zeldzaamheid. Emarkable heeft deze uitdaging aangegrepen en voor BomenKopen.nl een unieke branding gecreëerd, waarbij we eigentijdse kleuren en frisse ontwerpen hebben gebruikt om hun unieke positie in de markt te benadrukken. Dit is verder doorgetrokken in een scala aan communicatie-uitingen, waaronder een animatievideo en branding voor bedrijfswagens en promotieartikelen, die het kenmerkende beeld van het merk consequent weerspiegelen.

Groei van vertrouwen

Als Betuws e-commercebureau begrijpen we de complexiteit van het online kopen van 'levende' producten. Met een doordachte e-mailmarketingstrategie verzamelden we snel talloze productbeoordelingen, wat onze hardlopers naar meer dan 30+ reviews katapulteerde. Dit gecombineerd met scherpe CRO-optimalisaties resulteerde in een indrukwekkende conversiestijging van meer dan 29%. We hebben het aankoopproces niet alleen vereenvoudigd, maar ook vertrouwen en geloofwaardigheid bij onze klanten opgebouwd.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 35 Google reviews

| Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Geef jouw webshop een boost.

Geef je webshop een boost met emarkable! We helpen jouw e-commerce business te latengroeien door een unieke combinatie van online marketing en webshop-creatie. Wil jij samen werken aan het behalen van jouw doelen en het verbeteren van de resultaten? emarkable wil samen met jou online succes behalen. Samen met jou je visie realiseren, daar streven wij naar.

Online marketing

In nauwe samenwerking met onze klant hebben we strategisch afgewogen factoren als verzendkosten, productprijzen, aanbod en content, resulterend in een uiterst succesvolle marketingstrategie. Dankzij deze uitgekiende benadering prijkt Bomenkopen.nl nu trots in de top 1-3 zoekresultaten met cruciale trefwoorden. We springen in het oog in Google Shopping met onze competitieve prijzen en gestileerde afbeeldingen. Bovendien, we regelen verkopen via prominente marketplaces zoals bol.com. Tot slot genereren we veel bereik en sales via Social Advertising via Meta om zo breed mogelijke zichtbaarheid te creeeren. Dit alles resulteert in een robuuste, breed gedragen e-commerce strategie.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });