Door op ‘accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

SEA | Online adverteren.

Bart

SEA Specialist

"Online adverteren stelt bedrijven in staat om direct zichtbaar te zijn en een gerichte doelgroep te bereiken, wat essentieel is voor het behalen van succes in de dynamische online markt."

Vul hieronder jouw gegevens in

Wij nemen z.s.m. contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Verhoog je omzet met online adverteren.

Het verhogen van je omzet is het doel van elk bedrijf, en marketing speelt hierbij een cruciale rol. Zichtbaar zijn op Google, 's werelds grootste zoekmachine, is van groot belang voor succes. Er zijn twee manieren om op te vallen: SEO en SEA. Met online adverteren krijg je direct een toppositie, waardoor potentiële klanten je snel vinden. Online advertenties zijn effectief en doelgericht. Omdat adverteren kosten met zich meebrengt, is het belangrijk dat je weet wat je doet om onnodig geldverspilling te voorkomen. emarkable heeft specialisten in huis die dit werk voor jou uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. Neem contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Toegewijde en ervaren specialisten

Direct online zichtbaarheid

Doelgerichte advertenties

Effectieve strategie op maat

Focus op je eigen bedrijf

Beste rendement

Dé voordelen van emarkable als Google Ads partner.

emarkable beschikt over ervaren specialisten die ruime ervaring hebben in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Met onze uitgebreide kennis van de nieuwste trends en technieken zijn we in staat om de meest effectieve campagnes te ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Door met ons samen te werken, hoef jij je niet bezig te houden met het complexe werk van Google Ads en kun je je richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Laten we samen online ondernemen!

Strategie op maat

Bespaar tijd en geld

Maandelijkse rapportages

Volledige ontzorging van je marketing

Uitgelichte projecten

Alleen betalen voor relevante bezoekers.

Als je betaald adverteert via Google of Microsoft, betaal je alleen wanneer er op jouw advertentie wordt geklikt. Dit CPC-model (Cost-Per-Click) biedt grote voordelen, zoals effectief en kostenefficiënt bereiken van jouw doelgroep. emarkable is transparant over de kosten en jij behoudt controle over het advertentiebudget. Wij zorgen voor beheer en optimalisatie van jouw campagnes, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

Target je doelgroep

Betaal voor relevante bezoekers

Maximaal ontzorgen

Samen online ondernemen

De kracht van Google Ads.

Google Ads is één van de meest effectieve manieren om online marketing te doen. Het biedt vele voordelen ten opzichte van andere online advertentiemethoden. Een belangrijk voordeel is dat Google Ads je in staat stelt om relevante en koopgerichte bezoekers te targeten middels specifieke zoekwoorden. Zo kun je jouw doelgroep effectief bereiken met advertenties die aansluiten bij de producten en diensten van jouw bedrijf.

Relevante en koopgerichte gebruikers

Gerichte targeting

Miljoenen bereik

Bepaal je maandelijkse kosten

Daarnaast heeft de zoekmachine van Google miljoenen dagelijks gebruikers die zoekopdrachten uitvoeren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om als bedrijf een enorm potentieel publiek te bereiken met jouw advertenties. Bovendien heb je als adverteerder zelf controle over welke zoekwoorden je wel of niet relevant vindt voor jouw bedrijf. Door het instellen van negatieve zoekwoorden voorkom je dat je geld verspilt aan niet relevante zoekopdrachten. Tot slot biedt Google Ads een goede grip op de dagelijkse kosten. Hierdoor kunnen wij jouw budget goed beheren en voorkom je onverwachte kosten. Al met al maakt Google Ads het mogelijk om effectief te adverteren en zo jouw bedrijf te laten groeien.

Onze diensten.

$("#whatsapp").on("click", function(e) { $("#toggle-iframe").contents().find("button").click(); });