Webshop in plantenbakken

Plantenbakken & Zo is een gerenommeerde online retailer van outdoor plantenbakken. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe, unieke webshop gelanceerd om de groei voort te zetten.

Bekijk hier de webshop live

Maatwerk
plantenbak configurator

-

18%
meer conversie op PDP

-

Calculator
berekenen hoeveel potgrond je nodig hebt

-

Webshop ontwikkeling

De nieuwe webshop van Plantenbakken & Zo is ontworpen en ontwikkeld door emarkable, een digital agency gespecialiseerd in e-commerce. De webshop is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel, dankzij een maatwerk plantenbak calculator. Deze tool stelt klanten in staat om hun eigen plantenbak te ontwerpen en bestellen. De webshop is geoptimaliseerd voor snelheid en gebruiksgemak, wat resulteert in een betere conversieratio en klanttevredenheid.

Oniine marketing

emarkable is ook verantwoordelijk voor de online marketing van Plantenbakken & Zo. Door middel van e-mail automation worden klanten geïnformeerd over nieuwe producten, aanbiedingen en kortingsacties. Dit zorgt voor een hogere klantbetrokkenheid en omzetgroei. Daarnaast worden diverse online advertentiekanalen ingezet, zoals Google Ads en social media advertising, om de webshop onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Door deze strategieën heeft Plantenbakken & Zo meer verkeer en conversies weten te genereren.

Dit zeggen ondernemers over ons.

5,0

Uit 27 Google reviews

Zafer | Waterfilterexpert.nl

emarkable heeft onze webshops met meer dan 125% laten groeien in 5 maanden! Zeer brede kennis, schakelen snel en hebben elke meeting weer nieuwe ideeën met resultaat! Waterfilterexpert en Afzuigkapfilterexpert zien uit naar een jarenlange samenwerking. Wij zijn zo van onder de indruk dat wij de marketing en strategie van onze nieuwe webshops voor Duitsland en Frankrijk ook bij Emarkable gaan onderbrengen.

Annelies | Staalkabelstunter

emarkable is voor ons een pro actieve sparring partner, die waarde toevoegt op het gebied van design, winkelervaring en vindbaarheid. Daarnaast is er veel kennis beschikbaar over apps die binnen Lightspeed beschikbaar zijn. Ga zo door! Team Staalkabelstunter

Alice | Bomenkopen.nl

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met emarkable. Onze webshop Bomenkopen.nl is door Patrick en zijn team geworden wat wij voor ogen hadden. Patrick is enthousiast, gedreven en kan heel snel schakelen. Zeker een aanrader!

Gerlinde | Onlineberegening.nl

Wij van Online Beregening zijn tevreden met de mooie webshop die de specialisten van emarkable hebben opgeleverd. Ook staat emarkable altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Bedankt team emarkable!

Gert Frentz | Venovi

Mooie samenwerking met emarkable. In maart 2021 zijn we met behulp van emarkable een webshop gestart op de Duitse markt. Ze hebben een mooie webshop neergezet! Fijne laagdrempelig sfeer van bakkie doen tot ideeën die ook concreet worden omgezet in doelen en resultaten!

Nielco van Walsem | Cozyance

Een energiek superteam! Ze denken goed mee en geven eerlijk hun mening. En ze hebben een super gave webshop gebouwd. Kortom een echte aanrader! 👍

Configurator

Ook hebben we een gave configurator gebouwd waarmee je maatwerk plantenbakken kunt bestellen. Dit doe je door zelf maten in te vullen en het daarna toe te voegen in de winkelwagen.

Onze diensten.